menu close arrow_back_ios person_add home

PRZEDSIĘBIORCZY DIETETYK

Article image

Popularne usługi dietetyczne i ich ceny w 2023 r.

Przemysław Krzeszowskiego

01-03-2023

NR 46/2023

Zbilansowana dieta jest jednym z nieodłącznych elementów zdrowego stylu życia. Coraz większa świadomość w tym zakresie powoduje, że zapotrzebowanie na usługi dietetyczne stale rośnie. Pacjenci, wybierając specjalistę dla siebie, kierują się nie tylko zakresem jego kwalifikacji, ale również opiniami oraz cenami usług. Rynek dietetyczny od kilku lat prężnie się rozwija, jednak jest podatny na zmiany związane z inflacją, sytuacją rynkową oraz obecnie panującymi trendami. Jako dostawca jednego z popularnych programów dietetycznych – DietetykPro1, widzimy, jakie wyzwania są stawiane przed dietetykami i jak wpływa to na usługi, jakie oferują.

czytaj dalej

PRZEDSIĘBIORCZY DIETETYK

Popularne usługi dietetyczne i ich ceny w 2023 r.

Przemysław Krzeszowskiego

Article image

Zbilansowana dieta jest jednym z nieodłącznych elementów zdrowego stylu życia. Coraz większa świadomość w tym zakresie powoduje, że zapotrzebowanie na usługi dietetyczne stale rośnie. Pacjenci, wybierając specjalistę dla siebie, kierują się nie tylko zakresem jego kwalifikacji, ale również opiniami oraz cenami usług. Rynek dietetyczny od kilku lat prężnie się rozwija, jednak jest podatny na zmiany związane z inflacją, sytuacją rynkową oraz obecnie panującymi trendami. Jako dostawca jednego z popularnych programów dietetycznych – DietetykPro1, widzimy, jakie wyzwania są stawiane przed dietetykami i jak wpływa to na usługi, jakie oferują.

Czytam więcej
Article image

Diet experience, czyli projektowanie pozytywnych doświadczeń w gabinecie dietetyka

Karolina Rowgało-Daniel

01-09-2021

NR 37/2021

User experience, czyli interdyscyplinarna dziedzina związana z badaniem wrażeń oraz projektowaniem doświadczeń użytkowników to coraz istotniejszy element rozwoju różnorodnych produktów i usług. To właśnie „dobry UX” przesądza często o popularności danego towaru. Czy zasady panujące w świecie projektowania przyjaznego użytkownikowi znajdują zastosowanie w pracy dietetyka?

czytaj dalej

PRZEDSIĘBIORCZY DIETETYK

Diet experience, czyli projektowanie pozytywnych doświadczeń w gabinecie dietetyka

Karolina Rowgało-Daniel

Article image

User experience, czyli interdyscyplinarna dziedzina związana z badaniem wrażeń oraz projektowaniem doświadczeń użytkowników to coraz istotniejszy element rozwoju różnorodnych produktów i usług. To właśnie „dobry UX” przesądza często o popularności danego towaru. Czy zasady panujące w świecie projektowania przyjaznego użytkownikowi znajdują zastosowanie w pracy dietetyka?

Czytam więcej
Article image

PRACA ONLINE MA SENS!

01-03-2021

NR 34/2021

Dietetyk kliniczny, twórca marki dietetycznej MajDiet, autorka webinarów, e-booków z gotowymi dietami i przepisami, wyzwań łączących setki kobiet. Wartościowe materiały, które publikuje w social mediach cieszą się dużą popularnością. Roksana Środa – opowiada m.in. o tym, jak rozwinęła firmę ciągu dwóch lat, dlaczego pracuje tylko zdalnie, a jej pacjenci to wyłącznie kobiety, dlaczego dzieli się wiedzą, jak zbudowała pozycję eksperta i jak zacząć działać w social mediach.

czytaj dalej

PRZEDSIĘBIORCZY DIETETYK

PRACA ONLINE MA SENS!

Article image

Dietetyk kliniczny, twórca marki dietetycznej MajDiet, autorka webinarów, e-booków z gotowymi dietami i przepisami, wyzwań łączących setki kobiet. Wartościowe materiały, które publikuje w social mediach cieszą się dużą popularnością. Roksana Środa – opowiada m.in. o tym, jak rozwinęła firmę ciągu dwóch lat, dlaczego pracuje tylko zdalnie, a jej pacjenci to wyłącznie kobiety, dlaczego dzieli się wiedzą, jak zbudowała pozycję eksperta i jak zacząć działać w social mediach.

Czytam więcej
Article image

Żywność nie jest czarno-biała – to cała gama kolorów

Radosław Smolik

01-01-2021

NR 33/2021

Jak sam przyznaje – uwielbia rozwiewać mity na temat dietetyki i dlatego porusza wiele kontrowersyjnych, chodliwych i pożądanych tematów. Radosław Smolik – dietetyk, twórca projektu „Dietetyka oparta na faktach” opowiada nam m.in., czy należy bać się współczesnej żywności, jak rozpocząć działanie w przestrzeni online, jak zacząć budować swoją markę osobistą, a także dlaczego preferuje konsultacje online.

czytaj dalej

PRZEDSIĘBIORCZY DIETETYK

Żywność nie jest czarno-biała – to cała gama kolorów

Radosław Smolik

Article image

Jak sam przyznaje – uwielbia rozwiewać mity na temat dietetyki i dlatego porusza wiele kontrowersyjnych, chodliwych i pożądanych tematów. Radosław Smolik – dietetyk, twórca projektu „Dietetyka oparta na faktach” opowiada nam m.in., czy należy bać się współczesnej żywności, jak rozpocząć działanie w przestrzeni online, jak zacząć budować swoją markę osobistą, a także dlaczego preferuje konsultacje online.

Czytam więcej