![Article image](https://www.wspolczesnadietetyka.pl/template/dietetyka/uploads/media/default/0001/01/thumb_129_default_big.jpeg)
Menu zwiększające odporność
11-01-2016
Ciepłe śniadanie i ciepła, pożywna kolacja − to dobry wybór, jeśli chcemy się rozgrzać w zimowe chłody. Pomogą w tym również chili i imbir. Czosnek, cebula i miód mają właściwości bakteriobójcze.
11-01-2016
Ciepłe śniadanie i ciepła, pożywna kolacja − to dobry wybór, jeśli chcemy się rozgrzać w zimowe chłody. Pomogą w tym również chili i imbir. Czosnek, cebula i miód mają właściwości bakteriobójcze.
MENU
Ciepłe śniadanie i ciepła, pożywna kolacja − to dobry wybór, jeśli chcemy się rozgrzać w zimowe chłody. Pomogą w tym również chili i imbir. Czosnek, cebula i miód mają właściwości bakteriobójcze.