
Termin: 20 września 2022 Miejsce: Warszawa
Jako patron wydarzenia zapraszamy na konferencję "Bezpieczeństwo żywności i żywienia" organizowaną przez Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia.
Jako patron wydarzenia zapraszamy na konferencję "Bezpieczeństwo żywności i żywienia" organizowaną przez Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia. Konferencja zorganizowana jest z myślą o stworzeniu otwartej i twórczej dyskusji podyktowanej nierozerwanym przenikaniem się wyzwań w zakresie kontroli jakości żywności i innowacji w zakresie jej produkcji a szerokorozumianym bezpieczeństwem żywienia w ujęciu najnowszych trendów w dietetyce i dynamiki rozwoju rynku suplementów diety. W trakcie konferencji prelegenci wygłoszą wykłady w zakresie trzech kluczowych paneli, które wpływają na bezpieczeństwo żywności i żywienia, tj.:
I. Nowe trendy w żywieniu
II. Jakość i bezpieczeństwo żywności i suplementów diety
III. Innowacje w produkcji żywności
Szczegóły oraz formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie organizatora Bezpieczeństwo żywności i żywienia (syskonf.pl)