menu close arrow_back_ios person_add home

NOWOŚCI W ŻYWNOŚCI

Trendy Lunch

Dietetyk sportowy Urszula Somow

06-03-2018

NR 16/2018

Niskoprzetworzone produkty spożywcze pochodzenia roślinnego powinny stanowić podstawę naszej diety. Jak wskazują badania, spożycie warzyw, owoców, pełnoziarnistych produktów zbożowych, nasion roślin strączkowych, a także ziół i przypraw związane jest z niższym ryzykiem wielu chorób cywilizacyjnych, a ich wykorzystanie zaleca się również w prewencji wtórnej i leczeniu tych schorzeń.

czytaj dalej

NOWOŚCI W ŻYWNOŚCI

Trendy Lunch

Dietetyk sportowy Urszula Somow

Niskoprzetworzone produkty spożywcze pochodzenia roślinnego powinny stanowić podstawę naszej diety. Jak wskazują badania, spożycie warzyw, owoców, pełnoziarnistych produktów zbożowych, nasion roślin strączkowych, a także ziół i przypraw związane jest z niższym ryzykiem wielu chorób cywilizacyjnych, a ich wykorzystanie zaleca się również w prewencji wtórnej i leczeniu tych schorzeń.

Czytam więcej